úterý 27. listopadu 2012

Veru má úkol

Veru (tedy já) dostala od Terry úkol. Jelikož ona napsala úvod, já mám napsat první článek. Nejspíš asi o sobě. Od chvíle kdy mi to řekla jsem nervózní a nemohla jsem spát. No dobrá možná jsem nespala, protože moje drahá polovička kácela les (rozuměj chrápal) a ve chvílích volna nacvičoval výkop balonu přes hřiště (balon simulovalo moje tělo) a tak mám všude modřiny.

Nevyspalá s kruhy pod očima, modřinou a unuděná v práci z nic nedělání sedám k počítači a začínám psát. Proboha nevím o čem!

Bláznivá Terry si klidně napíše úvodník o tom jak jsem vtipná a zábavná a teď všichni čekají, že se tu budou smát až je břicho bude bolet. No jsem v háji!

Terry je hrozně ulhaná a tak Vás musím zklamat. Nejsem zábavná! Jsem hroznej stydlín a zmatkář a často se mi podaří udělat nějaký trapas nebo taky fó-pá (kdo by hledal jak se to píše), což je zábavné pro ostatní, pro mě určitě ne.

  V minulém životě jsem byla uspávač hadů a v současném životě bych jím mohla být taky. Bohužel naši nesouhlasili a tak mám maturitu na obchodce. Mohla jsem jít dělat účetní, nebo daňovou poradkyni. To ale zase uspávalo mě. Je ze mě asistentka prodeje (Jo! hadry, hadry, hadry).

 Hadrů mám plno. Asi tři obrovské skříně a v současné době buduju samostatnou šatnu. Dobře, přiznám se! Já sponzoruji materiál a můj táta za pomoci mého přítele budují šatnu. Můj táta nevidí na jedno oko a přítel má při práci neustále vypláznutý jazyk jako pes nebo Sámer Issa (tak nějak Pat a Mat ve skutečném životě). Práce jim ale jde a to je hlavní.

To jsem ale zase odbočila jinam. Zpátky k tomu oblečení. Jestli čekáte nějaké outfity, tak ode mě určitě ne. Na oblíkání je specialista Terry. Stejně tak na přední návrháře, hubnutí a kosmetiku. No fakt! Já myslela, že Hermés je druh plesnivého sýra (no dobře nemyslela, ale skvěle to simuluje jakej jsem neandrtálec v módě). Já tu můžu zaskakovat coby strašák do zelí.

Je mi záhadou proč si Terry nezaložila blog sama. Jo aha! Já jí zapomněla říct, že v době kdy jsme spolu nemluvili jsem jeden už začala psát a skoro nikdo ho nečte (takže nejsem dobrá posila do týmu). Ne dobrá pár lidí ho čte, ale vlastně si za to můžu sama že o něm ví málokdo.

 
-          Za prvé lidi uspávám. Většina to zalomí v půlce prvního odstavce.

-          Za druhé ho ani nikde moc nepropaguju, protože se bojím anonymů a toho, že se mi okolí bude smát. No prostě mamlas!

-          Za třetí chci poděkovat všem čtyřem pravidelným čtenářům, všem nepravidelným čtenářům a všem komentujícím čtenářům.

Popravdě jsem nedoufala v žádného čtenáře ani v žádný komentář. (Asi chroničtí nespavci). A všechny je mám moc ráda.

Tohle tady asi nemělo být. Terry mě asi nepověřila prvním článkem abych si udělala reklamu. Ale proč ne! Je to zadáčo! Tak všichni povinně SEM! (to měl být vtip! Vidíte? Já říkala, že jsem spíš trapná než zábavná).
 
Nenakecala jsem toho už moc?
A není to fuk? Polovina z Vás už stejně spí.

 
Tak krásné sny...


Vaše Veru

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za všechny Vaše komentáře (pozitivní, neutrální i záporné). Posouvají nás dál. Terry a Veru