pondělí 26. listopadu 2012

Naše kroky nás dovedli k tomu kde teď jsme .


Každý z nás má nějaký ten začátek i my dvě ho máme. Jeden je příjemný a druhý je příjemnější, ale pozor nemyslete si každý má něco svého do sebe. Obě dvě si své dva životy plně propojujeme, bez toho by nám to nešlo a nebylo by to ono nebyli by jsme to my.

Dovolte nám, tedy abychom se vám tím představili jsme dvě dobré přítelkyně (Veru a Terry) které spolu začali opravdu zajímavě, ale tohle budeme probírat až se více s vámi propojíme.
Veru (24let) je příjemná milá dáma, která dělá opravdu to co jí baví, nenechá si nijak narušovat svůj život (pozor to znám :-D nemluvila jsem sní kvůli tomu skoro půl roku) je zábavná i když ona sama si to nemyslí to co řekne vás opravdu rozesměje za jakékoliv situace ať jste na dně nebo ne. Tohle je vlastnost, kterou u ní naprosto miluji. Dokáže se taky pěkně načertit a to ruce dál.



Terry (21let) příjemná, dříve náladová slečinka ,která si občas nebere servítky a i se ráda pohádá :-D, ale vcelku normální mladá slečna, která se zajímá o módu, kosmetiku, svého přítele a přátele.

K tomu co tady o sobě budeme psát ,nás vedlo hodně kroků ,především to ,že nechceme ,aby většina udělala stejné chyby co jsme udělali my dvě. Chceme lidem a sobě ukázat ,že každý má možnost o sobě něco psát, zapojit se do něčeho co o baví, věřit si. Udělat lidem radost i třeba jenom slovy přes net. Dávat vám všem poučení z našich chyb ,protože každá rada je nad zlato a radu vám nedá každý na potkání.
Chceme vám říct a ukázat, že my tady pro vás budeme ,když tu pro vás nejsou lidé co by tu měli být.
Podělíme se s vámi o svoje sny, zájmy, módu, výlety .

A jediné co chceme na oplátku je radost.
Takže tady máte něco o nás a příště se vám každá představíme osobně :-)
Vaše Terry a Veru
 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkujeme za všechny Vaše komentáře (pozitivní, neutrální i záporné). Posouvají nás dál. Terry a Veru